AdWords

Som Google Partner är vi på Mild Media rustade att ta oss an alla typer av PPC-projekt inklusive AdWords.

Köp dig framgång

AdWords är idag den största PPC-tjänsten och används inom i stort sett alla branscher. PPC står för pay per click och betyder att man bara betalar för annonsen om någon klickar på den. En av de stora fördelarna är att AdWords väldigt snabbt kan göra en tjänst eller produkt synlig på nätet. PPC-trafik och den organiska trafiken utgör ofta grunden i företags kommersiella trafikkällor.

AdWords

Google AdWords är ett intressant tjänst som ger oss möjlighet att på ett snabbt och enkelt sätt nå ut med våra kunders budskap eller produkter till just de målgrupper de vill nå. AdWords är idag en bred lösning som förutom den ursprungliga annonseringsdelen även erbjuder bland annat annonsering i Google Display-nätverket och remarkting via en Google-pixel på aktuell webbplats. Vi hjälper våra kunder att sätta upp effektiva annonskampanjer som på bästa sätt maximerar den klickbudget just ditt företag har för PPC.

Det löpande arbetet med AdWords innefattar uppsättning av nya kampanjer, arbete med negativa sökord, förändring av aktuella annonser och kampanjer baserat på utvärdering av insamlad data så som Click through rate och Cost per click.

Vi är certifierade AdWordsspecialister och ingår sedan många år i Googles partnerprogram Google Partner.

Bred kompetens är vår styrka

För att möta våra kunders behov så effektivt som möjligt har vi valt att samla engagerade människor med stark kompetens kring olika områden inom ett och samma företag. Färre aktörer ger snabbare resultat.