Tillsammans för en bättre värld

Mild inleder ett långsiktigt samarbete med biståndsorganisationen IM.

Biståndsorganisationen IM Individuell Människohjälp tar in digitala byrån Mild Media som ny partner med huvuduppdrag att ta fram ny webbplats.

– Vi är givetvis glada över att IM valde oss och samarbetet är redan igång. Som vi alla vet är IM en viktig organisation som gör väldigt mycket gott i världen. Vi är rejält taggade att göra ett riktigt bra jobb, säger Christian Olausson, partner och digital strateg på Mild Media.

– Vi letade efter en digital byrå som hade vana av att jobba med ideella organisationer i kombination med avancerad e-handel. Efter första mötet med Mild Media förstod vi att de, utöver kompetensen att skapa det vi vill, hade förmågan att förstå oss som kund. Vi kände att det skulle bli enkelt att samarbeta med dem och då blev valet att välja Mild Media som vår byrå enkelt, menar Erik Törner, kommunikationschef på IM.

Om IM:

IM är en svensk biståndsorganisation som bekämpar fattigdom och utanförskap. Organisationen grundades 1938 och verkar i dag i tretton länder världen över. Utomlands arbetar IM för att barn ska gå i skolan, för att förebygga sjukdomar och för att människor ska kunna försörja sig och sin familj. I Sverige handlar IMs arbete om integration och delaktighet i samhället. Verksamheten är möjlig tack vare det samlade engagemanget hos IMs givare, medlemmar och volontärer.

Vill du veta mer?

Kontakta Christian Olausson på Mild Media för mer information:
christian.olausson@mildmedia.se – 0703 – 68 09 73.