Om oss

Mild Media är en digital design- och webbyrå med kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö. Vi bidrar med strategi, design, innehåll, utveckling och teknik.

Webbyrån Mild Media

Vi är en strategisk och operativ webbyrå med cirka 30 anställda. Med operativ menar vi att vi inte bara jobbar strategiskt och konceptuellt utan att vi alltid har ett resultatorienterat fokus. Då vi jobbar med hela spektrat från strategi, varumärke och design till webbutveckling, digital marknadsföring, hosting & förvaltning kan vi ta fullt ansvar för våra kunders digitala närvaro. Vår expertis inom digital marknadsföring sträcker sig inte bara över digitala strategier och SEO utan även inom områden som PPC, SMM och Content Marketing. Vi arbetar branschöverskridande med både stora och mindre kunder med varierande budgetar och gör allt från enkla webbplatser till avancerade e-handelslösningar.

Läs gärna mer om våra kontor: StockholmGöteborg och Malmö.

Våra kunder

Våra kunder befinner sig inom många olika segment. Några fokuserar på försäljning till konsumenter medan andra bara bedriver sin verksamhet mot andra företag. Vår roll som webbyrå i deras verksamhet varierar, men de kunder vi väljer att lyfta fram här har vi gjort betydande arbete för