Hot Screen

Hot Screen är ett snabbt växande företag inom värmetransfers belägna i Fjärås söder om Göteborg.

Uppdraget

Hot Screen gav oss utmaningen att utveckla deras nya e-handelslösning. Enkel och effektiv orderläggning var en förutsättning för att deras kunder skulle välja att handla på webben.

Lösningen

Då Hot Screen enbart jobbar mot andra företag har de, precis som många andra, en mängd olika kund-, produkt- och rabattgrupper. Första steget blev därför att strukturera upp affärssystemet och ta fram en tydlig plan för arbetet. API-integration skedde mot affärssystemet Hansa.

När en kund loggar in i webbshoppen får de automatiskt upp sina uppgifter och kan enkelt lägga rätt beställningar. Hot Screen slipper korrekturrundor och kan enkelt skicka ordern vidare in i produktionsleden.

Webbplatsen är byggd i WordPress och WooCommerce och Mild ansvarar för hosting, support och förvaltning. Utveckling har aldrig stannat av, utan Hot Screen har som mål att fortsätta ligga i framkanten i sin bransch.

Resultatet

Utöver minskad administration har Hot Screen även kunnat se en ökad orderingång. En effektiv e-handel har också blivit en rejäl tillgång när de träffar nya potentiella kunder. Omläggningen har slagit igenom över förväntan och idag läggs majoriteten av återkommande order på webben istället för över telefon och e-post.

KundHot Screen

BRANSCHVärmetransfers

ANSVARIGChristian Olausson

UPPDRAGE-handel, API, Webbplats, Hosting

“I Hot Screen har vi att både intressant och utmanande uppdrag. E-handel inom B2B har så många dimensioner som B2C ibland saknar vilket för att vi får utnyttjat hela vår bredd.”

- Christian Olausson
Projektledare, Mild Media