LibaBröd

Liba Bröd är ett företag vars historia sträcker sig bakåt i tiden flera generationer. Verksamheten kännetecknas av tradition, kulturell förankring och oerhörd kämpaglöd.

Uppdraget

Liba Bröd var ute efter två moderniserade webbplatser med fler funktioner, en för Liba Bröd och en för Café Liba. De ville uppdatera sin grafiska profil, skapa en gedigen receptdatabas och genom dessa satsningar nå en bredare publik. En av många visioner är att deras älskade bröd ska ingå i fler och nyskapande maträtter.

Lösningen

Mild Media har i samarbete med PlentyMore skapat två webbplatser, en för Liba Bröd och en e-handelsplattform för Café Liba. I projektet har PlentyMore ansvarat för design, textarbete, ny grafisk profil och en uppdaterad produktdesign. Mild Media har agerat teknisk partner och bollplank vid val att tekniska detaljer samt utvecklat webbplatserna, som vi efter lansering även förvaltar.

Resultatet

De nya webbplatserna tilltalar en bredare publik med nya texter, nytt innehåll och en ny, grafisk profil som harmonierar med innehållet. För besökaren finns ett antal användarvänliga funktioner, exempelvis ett chattverktyg och en komplett lista över närmaste återförsäljare av Libas goda bröd. Café Liba är lanserad med en integrerad e-handel utvecklad i WooCommerce och receptdatabasen inspirerar med smarriga Liba-recept.

KundLibaBröd

BRANSCHLivsmedel - bageri och mjölprodukter

ANSVARIGMax Danielsson

UPPDRAGWebbplats, UX, E-handel, grafisk profil, copy/content, receptdatabas, hosting

"Liba är ett bolag med både en unik historia och en spännande framtid. Vi är stolta över att få vara en del av deras digitaliseringsprocess och över det arbete som vår partner PlentyMore utfört. Min förhoppning är att vi nu tillsammans med Liba kan ta företaget mot nya höjder."

- Max Danielsson
Manager of Digital Business, Mild Media