Hosting och förvaltning

Servrar, support, uppdateringar, backuper och intrångsskydd. Med våra samarbetsavtal tar vi ansvar för dina system.

Vi tar hand om allt – dygnet runt.

Med våra samarbetsavtal kan ni släppa allt löpande ansvar kring er webb till våra experter. Vi hjälper dagligen hundratals bolag med drift, support, backuper, uppgraderingar och säkerhet av affärskritiska webbplatser och e-butiker. Allt som krävs ingår och vi har öppet dygnet runt – året runt.

Mild hosting

Vi har egna servrar med garanterad upptid och fri trafik. Våra experter föreslår rätt lösning baserat på trafik; webbhotell, dedikerad server eller kluster.

Mild secure shell

Vi kompletterar säkerheten i ert CMS med Mild Secure Shell, ett skal som skyddar er webb även om ett säkerhetshål skulle uppkomma. Vi övervakar intrångsförsök 24/7.

Support & service

När frågor eller problem dyker upp får ni hjälp av vår support. Den backas upp av ett team av utvecklare, designers och strateger som ni har full tillgång till.

Mild backup

Din server säkerhetskopieras varje dag. Er backup behandlas med sekretess och finns i en annan serverhall i annan stad, så kallad offsite backup.

Uppgraderingar

Vi granskar alla uppgraderingar till er webb, både CMS och plugins, och installerar utvalda uppdateringar inom 24 timmar. Efteråt sker ett noggrant test för att garantera funktionaliteten.

Vår infrastruktur

Vi placerar vår hårdvara och infrastruktur i noga utvalda serverhallar runt om i världen. Oavsett om ni är en mindre verksamhet i Sverige eller en global koncern kan vårt nätverk leverera upptid i världsklass, skydd mot DDOS-attacker och hantera trafiktoppar utan problem. Dessutom ingår Mild Offsite Failover för alla kunder. Det betyder att er server har en spegel i ett annat datacenter som automatiskt tar över vid oönskade driftavbrott.

 

Bred kompetens är vår styrka

För att möta våra kunders behov så effektivt som möjligt har vi valt att samla engagerade människor med stark kompetens kring olika områden inom ett och samma företag. Färre aktörer ger snabbare resultat.