Webbutveckling

Vi har kompetens och flexibilitet som ger oss möjligheten att erbjuda webblösningar anpassade efter er specifika situation.

Webbutveckling är vår ryggrad

Oavsett storlek på projektet kombinerar vi avancerad teknik med ett pedagogiskt tänk. Vi utvecklar alla möjliga sorters webblösningar baserat på våra kunders behov, krav, önskemål och, kanske viktigast av allt, besökarnas förväntningar.

Vägen är en del av resan

För oss handlar webbutveckling om att lösa alla sorters problem, stora som små. Lösningen på problemet är minst lika viktig som tekniken bakom den, och alla sorters webbproblem kräver inte enbart en kompetens inom programmering utan även en kreativitet och förmåga att tänka kreativt.

När en besökare surfar in på en webbplats ser de bara toppen av isberget, vårt jobb är att hålla kvar dem där på toppen, helt ovetande om det komplexa maskineriet som finns under ytan. När våra lösningar är så pass smarta att besökare knappt märker av dem, då har vi lyckats med vårt arbete.

 

En stabil grund

Oavsett vilken plattform ni som kund väljer är det viktiga att ni får en väl fungerande webbplats som hjälper era besökare att hitta rätt. Vi jobbar i WordPressDrupalJoomlaMagento, Prestashop samt Episerver.

Vi börjar alltid med att titta på just era förutsättningar och vilka önskemål ni har för projektet. När detta är gjort blir ofta valet av teknisk plattform ganska enkelt. Om existerande plattformar inte skulle passa behovet går det alltid att göra skräddarsydda lösningar och system som passar just er.

Bred kompetens är vår styrka

För att möta våra kunders behov så effektivt som möjligt har vi valt att samla engagerade människor med stark kompetens kring olika områden inom ett och samma företag. Färre aktörer ger snabbare resultat.