Denna sida använder cookies (läs mer). Du accepterar detta genom att fortsätta använda webbplatsen. Stäng rutan / acceptera.
Mild Media - Webbyrå Göteborg

Sökmotoroptimering - Synlighet på webben

Sökmotoroptimering kräver stor förståelse för vår kunds unika verksamhet. Några exempel på områden vi analyserar under uppstarten av ett SEO-projekt är:

  • Vilka produkter eller tjänster erbjuder ni?
  • Vilken är tänkt målgrupp?
  • Hur ser konkurrenssituationen ut?
  • Arbetet med att göra en webbplats mer synlig bland sökmotorerna (främst Google) innefattar arbete med två olika områden:

Kostnadsfri analys

Hur ser er nuvarande situation ut på Google idag? Fyll i nedanstående formulär så skickar vi en kostnadsfri analys på hur ni ligger till på just era sökord. Observera att ett sökord kan innehålla flera ord. "seo malmö" eller "sökmotoroptimering göteborg" räknas alltså som ett sökord vardera.

Ditt företag
Ditt telefonnummer
Din e-mail
Din webbsida
 
Sökord, ett per rad (max 10 st)


OnSite-optimering

Sökmotoroptimering är inte enbart arbete på själva hemsidan men detta är en väldigt stor del av optimeringsarbetet. Detta arbete kallas OnSite-optimering. Initialt är det viktigt att se över vilka förändringar i struktur och kodning som behöver göras på webbplatsen för att maximera sökbarheten. I OnSite ingår även en genomgång av innehållet på webbplatsen i form av text och bildmaterial. Materialet ska vara komponerat för att nå högsta möjliga konverteringsgrad samtidigt som sökmotorer, som exempelvis Google, måste förstå innehållet.

OffSite-optimering

Länkarbete är en viktig del i SEO-arbetet. Genom att bygga upp ett nätverk med länkar från relevanta externa webbplatser mot aktuell webbplats kan vi lyfta relevansen för målsidan och på så sätt nå högre synbarhet i sökmotorerna. Sökmotoroptimering utan OffSite-arbete blir väldigt svårt.

Grunden vid arbete med sökmotoroptimering är en nära dialog med kunden. I vårt fall innebär det rapportering och utvärdering löpande.


Exempel på kunder vi hjälper med synlighet

Detta är givetvis bara ett axplock av alla de kunder vi hjälper. Kontakta oss om ni är intresserade av att veta mer om vårt arbetssätt.
Kontakta oss för pris och ytterligare information

Ring vår växel på 031 - 788 68 60 så kopplar vi dig till det kontor (Stockholm, Göteborg eller Malmö) som är närmast rent geografiskt. Du kan också maila oss på info@mildmedia.se.