Denna sida använder cookies (läs mer). Du accepterar detta genom att fortsätta använda webbplatsen. Stäng rutan / acceptera.
Mild Media - Webbyrå Göteborg

Ny hemsida? Vi sköter webbdesign och webbutveckling

På våra kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö har vi kompetens och flexibilitet som ger oss möjligheten att erbjuda webblösningar anpassade efter er specifika situation.

Som webbyrå har vi ofta kravet på oss att genom webben öka lönsamheten hos dig som kund. Med våra kunskaper och erfarenheter inom webbdesign, webbutveckling samt affärs- och konceptutveckling bidrar vi inte bara till att ni får en ny bra webbplats. Genom att ta ansvar för hela webbprojektet ser vi även till att ni når de mål ni satt upp.

Oavsett storlek på projektet är det viktigt för oss att kombinera avancerad teknik med ett pedagogiskt tänk. Genom att göra det kan vi erbjuda både enkla och avancerade webblösningar med en hög användarvänlighet.

Webbprojektets olika delar

Första fasen i projektet består av ett möte där ni får berätta vad ni vill ha ut av er nya hemsida. Efter detta tar vi på Mild på oss att ta fram en kravspecifikation. När kravspecifikationen är klar får ni också ett pris att förhålla er till. Om ni väljer att tacka ja till offerten börjar vi projektet med ett uppstartsmöte (hos oss i Stockholm, Göteborg eller Malmö - alternativt hos er som kund) för att definiera tidsramar och andra detaljer i projektet.

När projektet väl är igång kan det innehålla olika delar beroende på vad det är vi ska göra åt er. Följande punkter är dock alltid närvarande.

CMS (uppdateringsverktyg)

WordpressWordPress är den plattform vi oftast jobbar med men vi har även kompetens kring exempelvis Joomla, Drupal och Magento. Vi gör alltid detta val i samarbete med er som kund.

Ni är inte låsta i det system vi väljer utan kan när som helst välja att avsluta samarbetet med oss som webbyrå och låta någon annan webbdesigner fortsätta arbetet med webbplatsen.

Vi börjar alltid med att titta på just era förutsättningar och vilka önskemål ni har för projektet. När detta är gjort blir ofta valet av teknisk plattform ganska enkelt. Antingen skräddarsyr vi helt i PHP eller använder någon open source-plattform såsom WordPress, Joomla, Drupal, Magento, etc. WordPress är som sagt det vanligaste alternativet i dagsläget.

Responsiv webbdesign

Att bygga en webbplats responsivt innebär att sidan anpassas efter storleken på besökarens skärm. Besökarens upplevelse av webbplatsen stärks och navigeringen blir både enklare och tydligare. Vi tar fram en responsiv strategi som gör att besökaren får ut så mycket som möjligt av er webbplats, oavsett plattform och storlek på skärmen. Detta leder ofta till mer lojala besökare och ett bättre resultat.

Sökmotoroptimering (SEO)

Sömotoroptimering är nyckeln till lyckade webbprojekt. Som webbyrå ser vi alltid till att våra hemsidor är fullt optimerade mot Google. Vid uppstartsmötet tittar vi tillsammans med er på vilka sökord ni vill synas på och vilka ord vi tror kan generera flest nya kunder. När detta är gjort kan designarbetet påbörjas.

Om ni vill kan ni redan nu låta oss göra en kostnadsfri analys över er situation på Google.
Analys Sökmotoroptimering

Unik design med designgaranti

Arbetet påbörjas med att vår designer intervjuar er och ställer frågor som berör er verksamhet, målgrupp, konkurrenter och era framtida mål. Vi tar även hänsyn till eventuell grafisk profil och övrig externkommunikation. När vi har den informationen vi behöver sätter vi igång med att ta fram ett första designförslag. Vi arbetar sedan med designen tills ni är helt nöjda.

Designgarantin innebär att det fasta pris vi har kommit överens om ej kommer överstigas, oavsett hur länge vi sitter med designarbetet och oavsett hur många designförslag vi tar fram.

Exempel på webbplatser

Som webbyrå är vi väldigt breda vilket också resulterar i en stor variation på våra projekt. När det gäller rena produktioner tar vi fram allt från vanliga hemsidor till e-handelslösningar, bokningssystem och intranät.

       
Triumf Glass, Fitness24Seven, Ballograf, Hero Kakel

       
Energy Opticon, Dobsom, Automatlego, Stockholms Folkhögskolor

Givetvis kan ni även kika runt kring våra andra referenser för att få ytterligare inspiration.Kontakta oss för pris och ytterligare information

Ring vår växel på 031 - 788 68 60 så kopplar vi dig till det kontor (Malmö, Göteborg eller Stockholm) som är närmast rent geografiskt. Du kan också maila oss på info@mildmedia.se.


 

Skicka in din förfrågan om ny webbsida

Skriv några rader i meddelandefältet kring vad du har för projekt på gång så mailar vi tillbaka och ger en prisestimering eller kommer med kompletterande frågor.

Ditt företag
Ditt telefonnummer
Nuvarande webbplats
Din e-mail
 
Meddelande