Denna sida använder cookies (läs mer). Du accepterar detta genom att fortsätta använda webbplatsen. Stäng rutan / acceptera.
Mild Media - Webbyrå Göteborg

Webbyrå i Stockholm

Vi sitter på Tegnérgatan i centrala Stockholm. På Mild Media är vi totalt 15 personer och våra främst områden rör nya webbplatser samt digital marknadsföring (seo, adwords, sociala medier, etc). Vårt mål är alltid att maximera våra kunder webbnärvaro. Detta innefattar att hjälpa kunden med allt från content i form av text och bild till större webbstrategiska åtgärder. Arbete med synlighet på på Google och andra sökmotorer är en faktor som vi idag lägger mycket energi på.


Som referenskunder kan vi nämna Hedin Bil, Triumf Glass, Ballograf, Fitness 24 Seven samt Canal Digital. I många av våra projekt jobbar vi både brett och djupt med våra kunders webbnärvaro. Vi har som mål att se till att våra kunder får ut maximalt av sin närvaro på webben.


Exempel på webbplatser

Som webbyrå är vi väldigt breda vilket också resulterar i en stor variation på våra projekt. När det gäller rena produktioner tar vi fram allt från vanliga hemsidor till e-handelslösningar, bokningssystem och intranät.

       
Triumf Glass, Fitness 24 Seven, Ballograf, Hero Kakel

       
Energy Opticon, Dobsom, Automatlego, Stockholms Folkhögskolor

Vår kompetens omfattar bland annat:


- Webbplatser & CMS
- E-handel
- Digitala strategier
- Content
- Sociala medier
- SEO/AdWords/Analytics & konverteringsoptimering

Naturligtvis kan ni även titta runt bland våra andra referenser för att få ytterligare inspiration.


Vad kostar en hemsida?

På en digital byrå varierar ofta storleken på projekten. Detta stämmer även bra in på Mild Media. Då varje projekt är unikt varierar också den totala prisbilden. Om ni slår oss på kontoret i Stockholm en signal eller skickar ett mail kan vi dock direkt vid första kontakten ge en indikation på vad just ert projekt skulle kunna kosta. Ett projekt med en webbyrå ska vara roligt men också tids- och kostnadseffektivt. Just kostnadseffektivitet är en röd tråd som går igenom våra webbprojekt oavsett om det är en liten 10-mannafirmas eller ett internationellt börsbolags webbsida vi sitter med.


Nyfikna på oss som webbyrå?

Kontakta oss gärna på Stockholmskontoret på 08 - 515 120 90 eller maila oss på stockholm@mildmedia.se.